Firma arrangement

Det er blevet rigtig populært for virksomheder, personale- foreninger, idrætsforeninger osv. at komme ud og på egen krop opleve helt nye udfordringerne i specielle sportsgrene.

Ishockey kan, med fordel, bruges til teambuilding arrangementer, en ekstraordinært spændende og aktivitetsrig julefrokost, fødselsdag for en sportsglad kollega eller leder, der er frisk på at prøve kræfter med en ny sportsgren som Ishockey osv.

Der er muligheder for at leje 24 sæt komplet hockeyudstyr incl. hjælpere, dommer samt bokspersonale til at styre ur og musik, som rådgiver før, under og efter udlejningen.

I skal selv medbringe svedtøj (f.eks. skiundertøj eller andet med lange ben – t-shirt eller joggingtøj er for varmt at spille i). Derudover skal du selv medbringe sokker samt håndklæde, hvis du ønsker at bade i hallen.  Der er vigtigt, at I ankommer 45 minutter før arrangementet starter, så jeres istid ikke bruges på omklædning. Vi sørger en kildevand til alle deltagere.

Priser:

10-15 personer – 5.000 kr.
16-20 personer – 6.500 kr.

Tillæg på 300 kr. per person, hvis over 20 personer.


Der opkræves et depositum på 1.500 kr. på alle bekræftede bestillinger. Ved aflysning mindre end 7 dage før arrangementet bortfalder depositum.

For at arrangementet skal gå så gnidningsfrit så muligt, bedes du i din e-mail oplyse:
– Navn/firmanavn
– Type af arrangement
– Telefonnummer
– Antal deltagere
– Dato og tidspunkt for ønsket arrangement
– Evt. øvrige ønsker og idéer


Priserne er eksklusiv moms.

Kontakt ansvarlig